• Een offerte aanvragen
    Aan de meeste werkzaamheden die Rietland verricht gaat een offerte vooraf. Voor het maken van een duidelijke offerte bezoeken wij meestal u als klant van tevoren in een persoonlijk gesprek.

Offerte

Aan de meeste werkzaamheden die Rietland verricht gaat een offerte vooraf. Voor het maken van een duidelijke offerte bezoeken wij meestal u als klant van tevoren in een persoonlijk gesprek.

Doel van dit gesprek is precies uw wensen in kaart brengen, en, indien het een vernieuwing betreft, ook direct de omgeving rondom uw woning bekijken, hetgeen erg belangrijk is voor de uitvoering van de werkzaamheden.

Hierbij wordt met name gelet op obstakels zoals schuttingen, poortjes en doorgangen, maar ook beplantingen. Alles wat hinder kan brengen tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden wordt van tevoren in kaart gebracht zodat eventuele verassingen bij de start niet aan de orde zijn.

Een offerte die Rietland maakt is altijd op basis van “All-in” dit wil zeggen dat alle werkzaamheden, die nodig zijn op een rieten dak te maken, door Rietland uitgevoerd kunnen worden, van afdekzeilen of steigermateriaal tot het opruimen van het afval. Het voordeel voor u als klant is dat er slechts één partij bij u de werkzaamheden uitvoert, zodoende heeft u ook maar één aanspreekpunt wat wel zo overzichtelijk is.

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van de Vakfederatie Rietdekkers waarbij Rietland is aangesloten.

Naast het rietdekken kunnen wij ook andere verwante bouwkundige werkzaamheden uitvoeren hierbij moet u denken aan het plaatsen van Veluxramen, dakkapellen, boeiboorden, schroefdakplaten en isolatiedakelementen

Wilt u specifieke informatie over uw woonsituatie en wensen doorgeven dan kunt u ook een e-mail sturen naar info@rietland.nl In de mail kunt u bijvoorbeeld maten en andere wensen doorgeven. Het bijvoegen van foto’s van de bestaande situatie geeft ook meer duidelijkheid voor de offerte aanvraag.

Naam: *

Adres: *

Postcode: *

Woonplaats: *

Provincie:

E-mail: *

Telefoon

Uw offerte aanvraag / documentatie aanvraag betreft:
 Nieuwbouw Vernieuwing Onderhoud Algenbestrijding Advies

Hoe wilt u dat wij contact met u opnemen?
 Bel mij Graag antwoorden via e-mail

Indien u gekozen heeft voor bellen, wanneer past u dit het best?
 Ochtend Middag Avond

Uw vraag: *

captcha

Neem bovenstaande code hieronder over: